error code 69756

World War II Xbox One

i just bought this game i have this error code what should i do thats studped 

cjalfehaidah
Likes: 1
Posts: 2
Registered: ‎19-05-2018
10 REPLIES 10

Hey there cjalfehaidah,

Lets go ahead and have you clear your cache (steps shown here: http://bit.ly/2bTs2tJ)

Please only follow the steps to clear your cache. If you are still coming across this issue then please send me a Private Message along with your platform and gamertag and we'll go from there. Thanks!

Best regards. ^JW

Player Support
Likes: 611
Posts: 15693
Registered: ‎25-06-2013

Please help the same error is happening to me and i followed the instructions of the post

-TheArcticStorm-
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎29-08-2018
I followed the instructions, and even went so far as to reinstall the game. Since uodate 1.20 came out, I have not been able to connect.
GCW_69
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎03-09-2018

This code is still happening after validating the integrity of the game what to do?

 

Darkn3ssFalling
Likes: 0
Posts: 1
Registered: ‎01-10-2018

I’ve tried the following steps after searching the net...

 

Launch Xbox live......error 69756.

 

launch local game, game starts, quit game, select Xbox live.  Error 69756.

 

clear local saved game data/cache, tried the above....error 69756.

 

delete all codww2 game and data.  Reinstall.  Same ***** error??!!!!  

 

Yes, internet connectivity is perfect.  A little pissed off tbh. 

 

 

Scatmancardiff
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎02-11-2018
in reply to Scatmancardiff

Fixed.

 

I have recently changed my router - netgear nighthawk x6, with Disney Circle for parental controls/web filtering.  My ISP is virgin, but using their router in modem mode.  I had my xbox on the wifi so changed to wired connection on new router, and I also added the xbox in Disney Circle without any web filter.  

 

and there we have it.

Scatmancardiff
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎02-11-2018

The thing I found that fixed the problem for me was that I was using the Disney circle app to control Internet things in the house. This app is like a firewall. The Xbox was listed under the home section and I moved it to the unmanaged section in the Errors went away

knipknup
Likes: 2
Posts: 1
Registered: ‎22-11-2018

What part of the circle app did you take off to fix the error code?

Fortnite999
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎28-11-2018
What part of the circle app did you take off to fix the error code
Fortnite999
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎28-11-2018

Studios